Summer Vivaldi CFO forum

Letnji Vivaldi CFO Forum 2016

Летњи Вивалди ЦФО Форум

23 – 25. јун 2016.

Working from the perspective of the client who consumes a product or service, „value“ is any action or process that a customer would be willing to pay for.”

Lean

У фокусу овогодишњег летњег ЦФО форума ће бити управо ЦФО и све оно што његов „живот“ у фирми чини лакшим и ефикаснијим. Сведоци смо константних промена, захтева за ефикасношћу у ономе што радимо, изузетној борби на тржишту и фокусом на купцу. Наш интерни купац јесте организација која има визију и жељу за победом.

Како бисмо били адекватан партнер у процесу стварања вредности за купца нама требају (поред знања и храбрости) компетентни и мотивисани људи и адекватни алати.

Током ова 3 дана на Моркој Гори ћемо се и бавити људима и алатима како би процеси били ефикаснији, информације правовремене и тачне а људи задовољнији и мотивисанији да сваким даном стварају нове вредности и улазе у нове победе.

Стога Будимо Промене и Будимо Људе да буду део промена….

Селектор ЦФО форума

Предраг Кудра, CFO Fresenius Medical Care Srbija

 

Котизација са смештајем за овај догађај износи 35.000 динара. За све додатне информације у вези са ЦФО форумом, можете се обратити директору Вивалди Форума Драгану Петровићу на dragan.petrovic@msm.edu.rs или +381 65 3035091.


Агенду за форум можете преузети овде.

Пријаву за форум можете извршити ОВДЕ.

Пријатељи ЦФО форума


 


show
 
close
rss Follow on Twitter facebook linkedin flickr youtube email
shared on wplocker.com